Automate your Marketing
with Womplify




 
aku.suke.membebel...foto.&.camera.aku.jugak!
azah mael
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Thursday, 30-Oct-2008 14:49 Email | Share | | Bookmark
berpindah. ke. sana

okeyh. after all efforts yg telah mencurah2 nak buat photoblog baru.. saya telah migrate ke http://azahmael.blogspot.com Selamat datang ke dunia baru.

harap maaf di atas segala kesulitan

nota kaki: tp tempat baru tu masih kosong


Monday, 20-Oct-2008 11:47 Email | Share | | Bookmark
akan.berpindah.?

berpindah? (malay. kalaw tataw aku tataw nak ckp ape)

migrate? (english. if u dont know la.. )

al-hijrah? (arabic.. nak letak tulisan arab ke?)

迁移 (chineseee)

migreren (Dutch. aku igt lagi, mase tu naik kapal yg berterbangan, pramugara dan pramugari ckp bhs ni... bepintal2 otak aku nak cube paham )

移行 (japanese and not javanese)

마이 그 레이션 (korean)

mangibang-bayan (filipino)



mesti korang pelik asal aku hebat sgt speaking bahasa2 asing ni (except "berpindah" la) hahah senang je. nak tahu mcm mane?? tak kene bayar. free je. hanya mengunakan kaedah guna2. hebat kan?~ (padahal gune google je hahaha)

btw, mmg aku nak berpindah ke.... akan diberitahu kemudian

ps: terima kasih kerana dtg melawat, mengomen, berkomen dan teruskan usaha utk memberikan pendapat yg kritis dan puitis heheh. akan diberitahu kemudian kat mane yee

Quote:
setiap yg hidup akan pergi


Saturday, 18-Oct-2008 10:42 Email | Share | | Bookmark
kisah.si.bungas (plural)

haih bungas.. kesian kaw. tetiap hari kaw terpaksa dengar aku memekak, menghafal name2 ubat, nama2 penyakit, nama2 parasites dan name2 binatang binatang kecil (microorganisms)..

aku rasa kalaw kaw boleh bersuara dah lame aku dgr kaw akan ckp "woi! senyap sikit boleh tak!?~" tp nasib baik gak kaw takleh becakap ( ) tp bunga, kaw la peneman aku kalaw si gemuk (garfield a.k.a nyanyau) takde



aku: bungas! kaw doakan aku yeee!!

bungas: insyaAllah



kepada kawan2: doakan aku~ nak exam final.. susaaahhh lagi2 time orang sebok2 ajak aku beraya

Quote:
sebenarnya, kalau kita lihat pokok-pokok atau tanaman-tanaman bergoyang walaupun tanpa kehadiran angin, sebenarnya, mereka sedang sibuk berzikir kepada Pencipta mereka. Kita?


Wednesday, 8-Oct-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
salam.aidilfitri

haih! gamba raya satuuu pon tarakkk (ade jee tp.... nanti aku update kukukuku)


Thursday, 25-Sep-2008 12:50 Email | Share | | Bookmark
MPP.thing

salam!~ fuhh it's been awhile..

Eid-Fitr is just around the corner and Ramadhan is soon going to end (iskk i'm gonna miss u Ramadhan! ) may the last days of Ramadhan will be blessed by Allah the Almighty.

takde pun gamba pasal puasa *haih*

few weeks ago, i've been asked by my dental colleague to design a cover magazine for MPP (students organization). well, memula sgt blur! serious!! bebuih nyer blurr but later, buat je la ape yg terlintas. simple sebb final exam is just around the corner (lepas raya). so here it is

front cover:


back cover:




credit to ucop ramdzan for the pic that i took from his blog

Quote:

azah: peacah~ ni ha aku buat cover design utk majalah MPP. ape pendapat kaw? nak aku
buang ataw tambah pape ke?

peacah: asal lak kaw kene buat?? font tulisan kene tuka. tak formal ni~ gamba kene ke
tepi kan sket

azah: ok2. huhuhu tengs2
unknown: buruk nyer!!~ sambil gelak2
kawan kpd unknown: ishh kaw ni! kesian kat budak tu. takpe2 azah dah ok dah ni
azah: haish! malas nyerrrrr aku nak tuka balik..

....pastu, prof kadi (our parasite lecturer pon masuk~)....




Quote:
usaha tangga kejayaan!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net